Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

Magische Reis naar Ibiza

 

Ga mee en ontdek het magische Ibiza 
Een unieke 8-daagse reis naar magische krachtplaatsen op Ibiza

De tijd waarin we nu leven wordt veelal gekenmerkt door de hectiek van de dag. We vliegen en hollen overal naartoe en worden overspoelt met informatie zonder dat we daadwerkelijk tijd voor onszelf nemen. Wanneer is jouw laatste moment geweest dat je nu echt tijd voor jezelf nam? Kun je dat moment nog herinneren? Is zo'n moment veel te lang geleden? Dan is het wellicht de hoogste tijd om deze reis naar Ibiza te omarmen. Kom in je kracht en laat je meevoeren op een reis langs magische plaatsen op Ibiza.

Previous ◁ | ▷ Next
Afgelopen zomer ben ik op vakantie geweest op Ibiza en ontdekte ik dat het eiland veel meer te bieden heeft dan alleen party’s en disco’s. Het ander Ibiza, het magische Ibiza is een eiland waar je helemaal tot jezelf en in je eigen kracht kunt komen. Als je weet wat je kunt doen op een krachtplaats kunnen er wonderen gebeuren! Mijn ervaringen van mijn reizen naar magische-krachtplaatsen deel ik graag met anderen en dat doe ik door middel van het organiseren van reizen naar magische krachtplaatsen. Zo organiseerde ik eerder reizen naar Egypte, Duitsland, Nederland , België en Griekenland zie voor meer informatie en reacties van deelnemers www.isabe.nl

Ibiza is een magisch eiland

Tijdens deze reis combineren wij magische krachtplaatsen en monumenten uit lang vervlogen tijden met hun onzichtbare, maar voelbare geheimen met ongerepte natuur, ruige rotsachtige baaien, grotten die duizenden jaar geleden ontstaan zijn, prachtige stranden met de mooiste uitzichten en zonsondergangen, vriendelijke mensen en heerlijk eten.
Op de plaatsen die we bezoeken staat maar één ding centraal: jouw persoonlijke beleving en ervaring

krachtreisibizaoefeningenJe 6e zintuig ontwikkelen

Jouw 6e zintuig ontwikkelen tijdens jouw verblijf in Ibiza: jij leert de basistechnieken en brengt deze gelijk in praktijk. Zodat jij op de plaatsen meer kunt ervaren.
Op krachtplaatsen is de intensiteit van het elektromagnetisch veld zo sterk, dat iedereen er door beïnvloed wordt. Door middel van eenvoudige intuïtieve en ontspanningsoefeningen , leer jij jezelf open te stellen voor de informatie en energie van deze plaatsen. Elke krachtplaats heeft zijn eigen energie en informatie en iedereen ervaart die energie anders.. Laat je meevoeren naar het grote onbekende. Deze spirituele reis naar Ibiza is een groot avontuur

 

Een aantal hoogtepunten van uw 8-daagse reis

Kathedraal van Ibiza stad
Wij gaan met de boot naar Ibizastad. Van af de boot geniet je van een prachtig uitzicht op deze tegen een heuvel aangebouwde stad Vila d’Eivissa (Ibiza stad) . . Boven op de heuvel ligt de oude stad ‘Dalt Vila’ . Eenmaal door de oude toegangspoort kom je in het historische centrum van het eiland. Waar je een rondleiding krijgt. Wij bezoeken de Kathedraal een heel bijzondere krachtplaats. Ruim voor onze jaartelling was deze plaats al een heilige plaats voor veel verschillende religies. Na het bezoek aan de Kathedraal kun je prachtige Musea bezoeken of je onder dompelen in de bedrijvigheid van alle leuke winkelstraatjes.

ibizastadmagischekrachtreis

Atlantis wandeling
Genieten van een prachtige zonsondergang.esvedrakrachtreisibiza

Mythes en legendes over Es Vedra
Een bekende mythe vertelt bijvoorbeeld dat Es Vedra een overblijfsel is van Atlantis, een mythisch Grieks eilandenrijk. Andere mensen zijn er sterk van overtuigd dat ze op Es Vedra ufo's hebben gezien. Welke mythes en legendes er ook rondgaan over Es Vedra, feit is in ieder geval dat het een spirituele plek is waar de mystiek hoogtij viert. Kompas naalden raken van slag. De energetische uitstraling van de rots is heel duidelijk voelbaar.

magischekrachtreisibizalandschapWij bezoeken een aantal natuurlijke krachtplaatsen
Een wandelentocht langs een oud pelgrimspad naar een grot waar de Feniciërs al hun vruchtbaarheidsrituelen uitvoerden. Een grot met het mooiste uitzicht op EsVedra. Ontmoeting met natuurwezens bij een natuurlijke bron.

 

Volksdansen
Bezoek aan een klein dorpje waar volksdansers laten zien hoe men vroeger elkaar het hof maakten

Hippiemarkten
Je bezoekt de meest originele hippiemarkt .De hippies bieden hun eigengemaakte creaties aan o.a. sieraden,tassen en kleding

hippiemarktibiza1

 hippiemarktibiza2

 

 

 

 

 

 

 

 Overweldigende zonsondergangen
Natuurlijk maken wij ook tijd om te genieten van heerlijke maaltijden, overweldigende zonsondergangen , strand zon en zee.
Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen, waardoor jij alleen maar hoeft te genieten. Jij ontvangt vooraf het reisprogramma en achtergrondinformatie over de plekken die wij bezoeken. Op de plaatsen zelf staat maar één ding centraal: jouw persoonlijke beleving.
Er is een perfecte balans tussen ervaren, genieten en avontuur. De zorgvuldige begeleiding en goede organisatie maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

inekebrinkmannisabekrachtreizenibiza SmallDe reisleiding is in handen van:

Ineke Brinkmann is vanaf 1983 gediplomeerd reader en healer, adem- en ontspanningstherapeut ,gespecialiseerd in sjamanisme en in intuïtieve communicatie met mens, dier en natuur. Zij heeft jarenlang les gegeven bij het Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling in Utrecht. Zij heeft succesvolle reizen naar krachtplaatsen in Egypte, Duitsland, België, Nederland en Griekenland georganiseerd. Frank van Hemert, beeldend kunstenaar : Het voelt voor mij heel vertrouwd dat ook tijdens deze reis Frank, mijn levenspartner mij zal begeleiden en assisteren. Ook hij heeft trainingen intuïtieve ontwikkeling en sjamanisme gevolgd.

Wij verblijven in een originele Ibicenco hacienda
De hacienda ligt op enkele hectaren grond met eindeloos veel amandelbomen, oude olijfbomen en fruitbomen, zoals vijgen en sinaasappel. Met een groot gezamenlijk terras en ruime kamers met eigen douche en toilet.

Ibicenco hacienda

Belangrijke Informatie

Reisinformatie:
Reis Datum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aantal dagen: 8
Aantal deelnemers: 8

Bij de reis inbegrepen:

  • Accommodatie: 7 overnachtingen in een Ibicenco hacienda originele Ibizastijl met eigen douche en toilet op basis van logies en ontbijt
  • Diensten van ervaren gidsen
  • Transport vliegveld naar accommodatie en alle verdere vervoer ter plaatse
  • Begeleide meditaties op krachplaatsen, eenvoudige intuïtieve – en ontspanningsoefeningen o.l.v. Ineke Brinkmann
  • Informatie over krachtplaatsen en alles wat belangrijk is om te weten wat je kunt doen als je op een krachtplaats bent.
  • Picnic bij de bron


Niet bij de reis inbegrepen:

  • Overige maaltijden en drankjes, overige persoonlijke uitgaven.
  • Annulerings- en reisverzekering
  • Retourvlucht Amsterdam-Ibiza
  • Eventuele vluchttoeslag

Interesse? Aanmelden? Vragen?

Hieronder vind u de flyer zoals we deze gebruiken voor de Ibiza Magische Krachtreis. U kunt deze voor eigen gebruik opslaan of eventueel doorsturen naar kennissen.

FlyerIbizaVoorkantIbizaFlyerAchterkant

Ga jij/u mee?