Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

8-daagse magische reis naar krachtplaatsen Chios

 

Gaat u/jij mee naar Chios Griekenland?

Bijzondere krachtplaatsen bezoeken en beleven op chios met isabe - ineke brinkmann

Afgelopen zomer ben ik op vakantie geweest op het sprookjesachtige eiland Chios (Gr.) en werd ik onverwachts aangesproken door een oude man met de vraag of ik al naar de eeuwenoude olijfboom was geweest. Griekse vrienden brachten mij er naar toe. Deze oude olijfboom staat in een prachtig verwilderd natuurgebied en is minimaal 2.500 jaar oud en heeft een omvang van 12 meter. Bij het zien van de boom kreeg ik meteen de inspiratie om een groepsreis naar magische plaatsen en krachtplaatsen in Chios te organiseren. Ik had inmiddels al zó veel bijzondere krachtplaatsen op Chios ontdekt!

Previous ◁ | ▷ Next

Chios is een eiland vol historie.

Deze magische reis naar Chios is een groot avontuur. Het wonderschone eiland is bergachtig, met oude byzantijnse kloosters, middeleeuwse dorpjes, pijnboombossen, prachtige stranden, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Tijdens deze reis naar krachtplaatsen combineren wij magische plaatsen met ongerepte natuur, ruige rotsen, heldere azuurblauwe zeeën, oeroude bomen en monumenten uit lang vervlogen tijden met hun onzichtbare, maar voelbare geheimen.
Op de plaatsen die we bezoeken staat maar één ding centraal: jouw persoonlijke beleving en ervaring.

Isabe magische krachtreis naar chios - bezoek bijzondere kloosters

 De meeste foto’s van Chios zijn gemaakt door Jan Kruijer

Intuitieve Ontwikkeling

Jouw intuïtie ontwikkelen tijdens jouw verblijf in Chios: jij leert de basistechnieken en brengt deze gelijk in praktijk.
Op krachtplaatsen is de intensiteit van het elektromagnetisch veld zo sterk, dat iedereen er door beïnvloed wordt. Door middel van intuïtieve oefeningen, meditaties en visualisaties leer jij jezelf open te stellen voor de informatie en energie van deze plaatsen. Elke krachtplaats heeft zijn eigen energie en informatie en iedereen ervaart die energie anders. Deze reis is een helend voor lichaam en geest. Laat je meevoeren naar het grote onbekende.

Hoogtepunten van uw 8-daagse reis

Laat je meevoeren op een reis langs magische plaatsen en krachtplaatsen op het eeuwig groene eiland Chios . Het bezoek aan een orakelplaats zal jou nieuwe inzichten geven. Geniet van het schilderachtige middeleeuwse stadje Pirgi, met een bijzondere krachtplaats. Laat hier jouw hartenwensen in vervulling gaan. Ontmoet de spirit van de oudste olijfboom op Chios, een waar natuurwonder van maar lief st 2.500 jaar oud, met een omtrek van 12 meter. 

Isabe magische krachtreis naar chios - bezoek bijzondere krachtplaatsen

Het bezoek aan Nea Moni een byzantijns klooster uit de 11e eeuw. Deze staat op de lijst van Unesco werelderfgoed. Het is een van de krachtigste krachtplaatsen in Chios.

Voel de watertemperatuur van het eeuwenoude bad van Helena van Troje. Geniet tijdens een rondleiding door het oudste gedeelte Kastro van Chios Stad, Agio Giorgis (993 na Chr.): een bijzondere krachtplaats. Dompel je onder in de bedrijvigheid van de markten en winkelstraatjes van het nieuwe Chios stad. Bezoek de prachtige musea. In Mesta kun je contact maken met de aardsengelen Michaël en Raphael. Zij laten hun ogen op jou rusten en deze zullen jou door de hele kerk volgen. We gaan genieten van een heerlijke maaltijd van de vers gevangen vis en van een overweldigende zonsondergang aan de westkust. Geniet van een originele Griekse avond.

Alle organisatorische kwesties worden uit handen genomen, waardoor jij alleen maar hoeft te genieten. Jij ontvangt vooraf achtergrondinformatie over de plekken die wij bezoeken. Op de plaatsen zelf staat maar één ding centraal: jouw persoonlijke beleving. Ervaring met meditatie of visualisatie is niet nodig. Er is een perfecte balans tussen leren, genieten en avontuur. De zorgvuldige begeleiding en goede organisatie maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

Wist u dat?

 • Het lava strand in Emborios één van de mooiste stranden van Griekenland is?
 • De westkust van Chios uit prachtige “Bounty” baaien bestaat?
 • In Pirgi een prachtig mozaïekdorp is, waarbij een ieder huis een eigen mozaïekpatroon heeft?
 • Je in Kambos een begeleide wandeling kan maken van 10 KM door de mooie Kambos vlakte?
 • Je de zonsondergang kan zien bij het dorpje Augonima, waarbij je uitkijkt over de baaien van de westkust?

De reisleiding is in handen van:

Ineke Brinkmann houdt zich vanaf 1983 bezig met Intuïtieve Ontwikkeling en is gediplomeerd reader en healer, adem- en ontspanningstherapeut en gespecialiseerd in intuïtieve communicatie met mens, dier en natuur. Zij heeft jarenlang les gegeven bij het Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling in Utrecht, waar zij onder andere busreizen naar krachtplaatsen in Nederland heeft georganiseerd. Later heeft zij succesvolle reizen naar krachtplaatsen in Egypte, Duitsland, België en Griekenland georganiseerd.

Frank van Hemert, beeldend kunstenaar : Het voelt voor mij heel vertrouwd dat ook tijdens deze reis Frank mijn levenspartner mij zal begeleiden en assisteren. Ook hij heeft trainingen intuïtieve ontwikkeling en sjamanisme gevolgd.

Jeanette Lampe: het logistieke deel is in handen van Jeanette. Sinds 8 jaar begeleid en organiseert zij enthousiast reizen naar Chios. Haar organisatietalent maakt een reis tot een unieke gebeurtenis.

De Griek Dimitrios Melachrinoudis is onze gast gids. Hij heeft een dik boek geschreven over de historie en bijzondere plaatsen op Chios. Vooral over het gebied rond Kalimassa. Je zult verstelt staan over zijn een enorme kennis van de Griekse geschiedenis, hij kan hier heel enthousiast over vertellen. 

Reisinformatie:

 • Reis Datum : Vanwege de vluchtelingencrisis verplaatst naar 2017
 • Aantal dagen: 8
 • Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 16
 • Bij de reis inbegrepen:
 • retourvlucht Amsterdam-Chios, intuïtieve oefeningen, meditatie en visualisatie o.l.v. Ineke Brinkmann, diensten van ervaren gidsen,
 • Accommodatie: 7 overnachtingen in een prachtig hotel (9,4 waardering door Booking.com), met eigen douche en toilet op basis van logies en ontbijt. Balkon met uitzicht op zee.
 • Vervoer ter plaatse: touringcar met airconditioning.
 • Vegetarisch eten is in Chios geen probleem.
 • Welkom diner- en afscheid diner
 • Niet bij de reis inbegrepen:
 • Overige maaltijden en drankjes, annulerings- en reisverzekering, overige persoonlijke uitgaven.
 • Fooien (het voorstel is om via de reisleiding een fooienpot te organiseren)
 • Eventuele vluchttoeslag
 • Toeslag éénpersoonskamer: €
 • Voor reissom en reisprogramma: gebruik het formulier hier onder!

Interesse? Aanmelden? Vragen?

8 daagse krachtreis Chios met ontspannen accomodatie - bezoek en beleef

Hieronder vind u de flyer zoals we deze gebruiken voor de Chios Magische Krachtreis. U kunt deze voor eigen gebruik opslaan of eventueel doorsturen naar kennissen.

Rondreis Chios Griekenland krachtplaatsen Isabe voorkant  Rondreis Chios Griekenland krachtplaatsen Isabe achterkant

Ga jij/u mee?