Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

Reacties magische reis Nederland

Wat is het heerlijk om zomaar alles te laten gebeuren zoals het zich voordoet en open te staan voor alles wat is. Door lichtheid en kracht bij me binnen te laten komen, word ik blij en het brengt me in balans: de sterke energie van de aloude boom met zijn uitstraling van de volle bladerkroon; een kerk die gebouwd is op een krachtplek en daar omheen een sereniteit creëert.
Zouden wij wat meer kunnen vertrouwen op onze eigen intuïtie?
Kortom: een stralende dag samen met gelijkgestemden.
Heerlijk Ineke en Frank om weer in jullie nabijheid te zijn!

Bea Nerden
...toen we bij de "koorts-boom" stonden,stond ik voor de zoveelste keer God om mijn "genezing"te vragen en ook genezing of verlichting van pijn en lijden van een aantal van mijn medemensen, totdat het op een gegeven moment leek alsof de hemel open ging en ik in het prachtige licht mocht baden.
Ik was sprakeloos en stond alleen vol verbijstering er naar te kijken en al mijn vragen en gebeden stierven weg, omdat er niets te vragen viel, want alles was er al, is er al en zal er altijd zijn.
De enigste wat ik hoefde te doen is zijn en zonder twijfel aanvaarden dat het ook zo is.
Want wij zijn geen lichaam, wij zijn geen pijn en als we dat geloven indentificeren we ons met "ziekte", terwijl alles in ons al heel is,ongeacht welke vorm het aan de buitenkant ook heeft, dus de enigste wat ik kon uitbrengen was alleen, bedankt, bedankt, bedankt...

Mila Tosic
Wat een bijzondere dag!
Het was heerlijk om in de bus te mogen zitten en me te laten brengen naar alle krachtplaatsen. Het voelde heel veilig en prettig.
Alle vier de plaatsen die we hebben bezocht, hebben me bijzonder geraakt.
De kracht van de 1000-jarige eik in Den Hout was al voelbaar. Wat een kracht heeft deze boom! Heerlijk. Het aanwezig zijn in deze energie en het mogen voelen van zoveel kracht, zoveel gronding, heeft me diep geraakt.
Daarna een plek met helende krachten: de lapjesboom. Het was een verrijkende ervaring om op deze plek rond te lopen en de verschillen te mogen voelen.
Vervolgens op naar Thorn. Ik waande me bijna in het buitenland. In de St. Michaëlskerk zelf waren de leylijnen, die door de kerk liepen, en de waterader heel voelbaar. De energie die dan door je heen stroomt: het was echt genieten.

Een waardige afsluiter vormde de kerk in Handel, officieel een bedevaartplaats. Nog mooier was echter de plek buiten de kerk, bij de bron. Het hoogtepunt vond ik het moment dat wij met de hele groep hand-in-hand om de bron heenstonden. Op dat moment viel er precies in zonnestraal op mijn gezicht. Het voelde als een heilig moment om daar zo te staan, in verbondenheid met iedereen. Ik wil heel graag mijn medereizigers bedanken voor dat moment en voor de bijzondere dag. Ik wil Ineke en Frank dan ook graag bedanken voor hun enorme enthousiasme, inzet en begeleiding

Sabrina van Ruiten
Wij hebben de reis als zeer bijzonder ervaren.
Direct al bij de eerste boom was een erg sterke energie.
Ondanks dat Thorn bij ons al ruim bekend was hebben we daartoch een bijzondere ervaring mogen meemaken in de vorm van de gezongen aria’s. Schitterend!
De kerk in Handel was voor mij nieuw. Wij willen jullie samen nogmaals, via deze weg, bedanken voor de geweldige ervaring en de mooi energie die wij hebben mogen delen. Zeer bijzonder.
Dus zodra jullie weer iets gaan organiseren zouden wij graag bericht krijgen.

Cor en Elke van Eijndhoven

Allereerst wilde ik je bedanken voor de fijne dag van afgelopen zaterdag, voor de spontane en enthousiasme waar mee je deze dag geweldig hebt gedaan. Ik heb ook heel erg van je meditatie en oefeningen genoten.
Voor de plaatsen waar we zijn geweest, vooral bij de eerste lindeboom van 1000 jaar oud: wat een energie heb ik daarvan gekregen.

Susanna Dudink
Ik wil jullie bij deze nog hartelijk bedanken voor de goede organisatie en verzorging van zaterdag 23 september 2006 naar de krachtplaatsen. Het was een zeer bijzondere dag met ook bijzondere mensen. Zowel ik als mijn hond, Kria, hebben zeer genoten. Ik houd me aanbevolen voorandere reizen e.d., die jullie verzorgen. Ik hoor graag hierover.

Carla ten Feld en Kria
Wat een verzorging, wat een verwennerij.
Wat is ER veel gebeurd.
Dat ER kracht in me zit, is me al heeeeeeel lang duidelijk.
Dat ER nog zo veel meer is, dat heb ik vandaag mogen beleven.
Als een kind op verwenreis ben ik meegegaan.
En wat bracht het “toeval” me dicht bij huis! Weer THUIS!!

Ireen Wetzels-Verbakel