Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

Wat zijn krachtplaatsen?

Op krachtplaatsen is de intensiteit van de elektromagnetische energie van de aarde zeer sterk. Iedereen die op een krachtplaats is, wordt hierdoor beïnvloed, het brengt je in contact met je innerlijk centrum en met de flow en essentie van de kosmos. In vroeger tijden bepaalden de mens eerst de plaats waar het krachtcentrum het sterkst was en vanuit het middelpunt bouwden de architecten de tempel, klooster of kerk. Ze geloofden dat het kosmisch centrum een ontmoetingsplaats was tussen hemel en aarde. De tempels waren ook vaak inwijdingsplaatsen. Inwijding betekende: een nieuwe levensfase ingaan. Dit deden ze d.m.v. jarenlange training en meditaties.Bezoek en beleef magische krachtplaatsen samen met isabe

Wat brengt ons een dynamisch kosmisch centrum van een krachtplaats? Als je op een krachtplaats bent, kun je in contact komen met de energie die daar is, het tijdsgevoel verdwijnt en je komt in overeenstemming met het ritme van het universum. Het neemt weg wat wij de chaos van het leven noemen en herinnert ons eraan dat er wijsheid en orde rondom ons is.

Als je een krachtplaats bewust benadert en de intentie hebt te communiceren en open staat om kennis en healing te ontvangen, kun je veel voordeel van deze ervaringen hebben. De intensiteit van de elektromagnetische energie op een krachtplaats intensiveert onze gedachten en emoties. Het geeft je toegang tot de intelligentie van het universum en je leert jezelf en de aarde te helen. Het functioneert als een medicijn voor onze energievelden en activeert onze selfhealing capaciteit. De helende kracht op deze plaatsen is voor iedereen uniek. In het algemeen kan het zowel je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel beïnvloeden. Het is een eindeloze bron van spirituele ontwikkeling.

Wat zijn leylines?

Mensen hebben niet alleen een stoffelijk lichaam maar ook een energielichaam(aura en chakra’s) de aarde heeft ook een energielichaam . De aarde heeft ook een energielichaam en energielijnen.  Over de hele aarde lopen vele energielijnen. Er zijn zeker negen verschillende soorten energielijnen. Zij onderscheiden zich van elkaar door verschillende eigenschappen en kwaliteiten. Zij hebben hun eigen karakter. Eén van deze negen lijnen, is de leyline. Zij hebben o.a. de eigenschap van kracht. Als verschillende leylines elkaar kruisen is het een  krachtplaats.