Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

Cursus Bodyscan

Wat is een bodyscan?

Hier leer je het opsporen van energie verstoringen in het lichaam van zowel mens als dier d.m.v je handen. Dit gaan wij doen door te werken met elkaar of via een foto .Je raakt elkaar tijdens de bodyscan niet aan.
Mijn ervaring is dat een bodyscan en healing zeer effectief zijn. Echter: een bodyscan en een healing zijn geen vervanger voor een bezoek aan de arts. Uit mijn praktijk ervaar ik dat de bodyscan en een healing voor zowel mens als dier een waardevolle aanvulling kan zijn op de behandeling door een reguliere of alternatieve (dieren)arts.

Cursus bodyscan

In deze cursus leer je een bodyscan te doen. Een deel van deze workshop zal besteed worden aan bodyscanning: dit is het via de handen opsporen van energieverstoringen in het lichaam van mens en dier. Wij gaan dit doen door te werken met elkaar of via een foto van een dier. Je raakt elkaar tijdens de bodyscan niet aan. Mijn ervaring is dat een bodyscan en healing zeer effectief zijn. Uit mijn praktijk ervaar ik dat de bodyscan en een healing voor zowel mens als dier een waardevolle aanvulling kan zijn op de behandeling door een reguliere of alternatieve (dieren)arts.

Voor deze workshop heb je de basiscursus communiceren met dieren en/of intuïtieve ontwikkeling reeds gevolgd en ben je nieuwsgierig om de verschillende healing technieken te leren en te ervaren.

Ineke Brinkmann boeken?

Bent u enthousiast geworden over bovenstaande cursus? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bespreken samen de mogelijkheden voor een cursus/workshop binnen uw bedrijf of voor uw specifieke evenement.