Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

Individuele sessies

Individuele sessies

Ook is er de mogelijkheid individuele sessies te volgen over de dingen waar je mee zit. Dat kunnen zowel fysieke klachten zijn als psychische klachten bijvoorbeeld door stress. We gaan dan gericht met de klacht aan het werk door middel van reading/healing, energie-oefeningen, lichaam- ademhaling en ontspanningsoefeningen ter ondersteuning van jouw proces, zodat je het kunt toepassen in je dagelijks leven en de klachten verdwijnen.
Dat kan eens per 14 dagen of eens per maand. De oefeningen worden op een cassettebandje opgenomen zodat je in de tussenliggende periode zelf thuis kunt oefenen.
Zo'n individuele sessie duurteen half uur tot een uur.

Wat is een reading?

Een reading is het beschrijven van jezelf, je energie en je situatie in het nu. Een rede om een reading te doen is om meer tot de kern van jouw probleem te komen.
Ik vergelijk het meestal met een puzzle voor de reading liggen alle (onder) bewustzijn stukjes door elkaar. Het meeste wat je hoort, zal je dan ook herkennen, maar als de reading klaar is vallen alle stukje op zijn plek en is alles meer hanteerbaar voor je omdat je nu bewust bent.
Tijdens een reading wordt informatie gegeven over hoe je op dit moment in het leven staat en waar je mogelijkheden liggen.

Een Reading

Speciale reading om dat jij met een specifiek probleem zit en graag daar meer duidelijkheid in wil krijgen bijvoorbeeld:

  • Relatie
  • Familie
  • Geld
  • Werk
  • Seksualiteit
  • Bedrijfsreading

Healing

Binnenkort volgt meer informatie over de optie 'healing'

Huishealing

Binnenkort volgt meer informatie over de optie 'huishealing'

Wandelcoaching

Deze manier van coaching is fijn voor mensen die graag in beweging zijn. Het wandelen vergemakkelijkt het praten. Je hoeft niet formeel aan een tafel te zitten en de coach aan te kijken. Je loopt letterlijk de vastzittende situatie uit of geeft juist richting. De natuur werkt harmoniserend rustgevend en helend, het geeft de gesprekken diepgang. De stilte mag vallen en z'n werk doen.
Lopen langs het strand, door het bos, wat jouw voorkeur heeft.

Aan de slag met Ineke Brinkmann?

Bent u enthousiast geworden over bovenstaande mogelijkheden? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bespreken samen de verder invulling van uw wensen.