Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus intuïtieve ontwikkeling

In deze cursus staat jouw eigen ontwikkeling en groei centraal.
Wij gebruiken heel vaak het woord “energie”. Bijvoorbeeld: ik krijg hier heel veel energie van of: deze man of vrouw kost mij veel energie. Maar wij hebben niet echt een goed idee wat er nu werkelijk gebeurt.
Tijdens de cursus Intuïtieve Ontwikkeling ga je leren gronden (aarden) en je bewust worden van jouw eigen energie en de energie van de ander. Hoe en wanneer jij energie oppakt en meetrilt met jouw omgeving. En hoe je je energie kwijt raakt. Je leert hoe jij energie kunt uitwisselen, loslaten en jezelf weer kunt opladen. Doordat jij je tijdens de training steeds bewuster gaat worden van jouw energie en van de ander, word je rustiger, zelfverzekerder en creatiever. Je kunt het geleerde direct toepassen op je werk, in je relaties en thuis. Je zult merken dat je dichter bij je gevoel komt en dat veel stress gerelateerde klachten verdwijnen. Je gaat letterlijk meer ruimte voor jezelf creëren om te zijn wie je bent.

  • Je leert je bewust worden van je eigen energie
  • Je leert jezelf gronden, centeren. (aarden).
  • Je leert te onderscheiden wat je eigen energie is en die van de ander.
  • Je leert wat je eigen aura(uitstraling) is.
  • Je leert je bewust te worden van je energie in relaties, thuis en op je werk
  • Je leert te onderscheiden wat jouw energie is en die van een ander.
  • Je leert te onderscheiden waar je energie is. In het verleden, in de toekomst of in het nu, buiten of binnen je lichaam
  • Je leert je bewust te worden van je chakra’s (energiecentra in je lichaam).
  • Je leert je energie beter te laten stromen

Cursus Intuitieve ontwikkeling IsabeHet doel van de cursus

Meer ruimte voor jezelf te creëren om te zijn wie je bent. Niet te worden belemmerd door ideeën van anderen over hoe jij zou moeten zijn. Je eigen intuïtie te ontwikkelen en daarop leren te vertrouwen.
Deze cursus intuïtieve ontwikkeling is er op de allereerste plaats voor jou. Je kunt de ervaringen en inzichten die je op doet ook gebruiken als verdieping in het communiceren met dieren.
Het is een cursus waarin veel ruimte is voor herkenning, ontspanning en humor.

Ineke Brinkmann boeken?

Bent u enthousiast geworden over bovenstaande cursus? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bespreken samen de mogelijkheden voor een cursus/workshop binnen uw bedrijf of voor uw specifieke evenement.