Ineke Brinkmann is gespecialiseerd
in INTUITIEVE ONTWIKKELING en
daarnaast organiseert ze bijzondere REIZEN

Cursus Healing

Wat is een healing?

Ieder mens heeft innerlijke kennis om zichzelf en anderen te helen. We leven in een tijd waarin steeds meer het bewustzijn groeit dat wij allemaal deze helende informatie tot onze beschikking hebben, en kunnen gebruiken voor onszelf of voor andere mensen en dieren. Je leert hoe je op een speelse manier met neutrale energie kunt werken. Er wordt vee! aandacht besteed aan de wijze waarop je healing geeft en steeds blijft je eigen proces centraal staan. Tijdens de cursus is het mogelijk om onder begeleiding zelfstandig healingen te geven.

Het doel van een healing?

Een healing is er op gericht om jouw energie beter te laten stromen in je lichaam en in je energie lichaam. Dit heeft tot doel je in contact te brengen met je eigen healing informatie waardoor de mogelijkheid ontstaat jezelf te genezen en zelf de oplossingen voor je problemen te vinden. Je bent meer in balans en daardoor meer in contact met je eigen mogelijkheden.

Cursus healing

Tijdens deze cursus leer je de basistechnieken van healing en gaan we verder met het verdiepen van het geen je tijdens de workshop intuïtieve ontwikkeling geleerd hebt.
Je leert de basistechnieken voor het geven van een healing door op een speelse manier met deze energie te werken. Je maakt gericht contact met jouw eigen healing informatie en healing energie. Je leert wat jouw eigen ruimte is om vandaar uit te communiceren met het wezen van de ander. Je gaat healings geven en ontvangen.

Ineke Brinkmann boeken?

Bent u enthousiast geworden over bovenstaande cursus? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bespreken samen de mogelijkheden voor een cursus/workshop binnen uw bedrijf of voor uw specifieke evenement.